AOI VIZSGÁLATOK
OPRO Vision berendezés által végzett ellenőrzések. Bizonyított, magas észlelési pontosság. Teljes lefedettség és elemzés minden látható komponensen.


VIZUÁLIS VIZSGÁLATOK
A vizuális vizsgálatokhoz nyújt hasznos segítséget a digitális mikroszkóp. A képernyőn már egészen kis forrasztási hibák is észlelhetők. A mikroszkóp képekről felvételeket tudunk készíteni. A képfájl számítógépen eltárolható

ELEKTROMOS VIZSGÁLATOK
A gyártási folyamat során a beültetett paneleket ICT automatákon teszteljük, és funkcionális vizsgálatoknak vetjük alá. A tesztelésekhez Teradyne és Spea ICT automatákat használunk. A vizsgálatokhoz szükséges mérőprogramokat és a tűágyas mérőadaptereket helyben készítjük.

A kézi forrasztási műveletek kiváltására vezettük be a szelektív hullámforrasztási technológiát. A forrasztási paraméterek (sebesség, kontakt idő, hőmérséklet, flux mennyiség, stb...) mindegyike programozható, így biztosítva az optimális forrasztási minőséget ólommentes környezetben, nitrogén védőgáz használata mellett.

Lehetőség van a modulok klímatűrését, páraállóságát növelő lakkozására is. Igény szerint DC és AC nagyfeszültségű átütés vizsgálatot is végzünk. A klímavizsgálatokhoz Burn-in kamra áll rendelkezésre, -30 °C - +150 °C hőmérséklettartományban.

Vállaljuk különböző típusú DIP és PLCC tokozású memória és logikai IC-k programozását.

A MINŐSÉGI MUTATÓK FOLYMATOS ELEMZÉSE
A vonalkódos adatgyűjtő rendszerünk segítségével heti, havi bontásban statisztikai adatok képezhetők, melyek elemzésével a minőségi mutatókat egyenletes szinten tudjuk tartani. Az esetleges beavatkozásokat gyorsan megtehetjük. Ezeket az elemzéseket heti rendszerességgel tartjuk meg. A minőségi mutatókat (célokat) évenként felülvizsgáljuk, és meghatározzuk.