ALKATRÉSZ ELŐKÉSZÍTÉS
Az axiális, radiális és más egyéb tokozású és kivitelű THT alkatrészek előkészítését Streckfuss gépekkel, és saját fejlesztésű speciális céleszközökkel végezzük.

HIBAJAVÍTÁS, VÉGSZERELÉS
A hibajavító munkahelyeken a különböző felderített hibák kijavítását és a megrendelő által kért kisebb átalakításokat végezzük. A végszerelő munkahelyeken a modulok készreszerelését, valamint egyéb speciális munkavégzéseket (pl. Nutzen darabolás) folytatunk.

GYÁRTMÁNYOK NYOMONKÖVETÉSE
Gyártmányaink nyomonkövethetőségét vonalkódos adatgyűjtő rendszerünkkel biztosítjuk. Minden egyes nálunk gyártott modul a rendszerünk által generált egyedi azonosító sorszámot kap. A gyártási folyamat során a modulok mindegyik munkahelyen adminisztrálásra kerülnek. Ezzel biztosítjuk gyártmányaink nyomonkövethetőségét

CÍMKENYOMTATÁS
Vállaljuk vonalkód címkék nyomtatását kis és nagytételben a legtöbb ismert (DataMatrix, Code 39, Code 128, stb) kódtípussal.

SZERSZÁMMŰHELY
Üzemünkhöz egy szerszámműhely is tartozik, ahol egyedi kialakítású szerszámok gyártását rövid határidővel tudjuk vállalni. A műhelyben található berendezések közül kiemeljük a szikraforgácsolót, amellyel nagy precizitású megmunkálást tudunk végezni.